Agrarisch risicobeheer

Agrarische bedrijven zijn bij RIBEKO in goede handen. In deze markt kunnen we bouwen op vele jaren ervaring en goede relaties met agrarische verzekeraars. Of u nu actief bent in de boomkwekerij, akkerbouw, veeteelt of fruitteelt, wij hebben voor elk specifiek bedrijf een passend advies en geschikte productoplossingen. Ook hier is een duurzame relatie voor ons van belang. Wij adviseren u over preventieve maatregelen en passende verzekeringsoplossingen, u heeft de regie. Door onze kennis van zowel de agrarische als zakelijke verzekeringsmarkt, kunnen we uw bedrijf het beste bedienen. Uiteraard zijn wij naast het pakket schadeverzekeringen voor uw bedrijfsvoering, bedrijfsmiddelen, aansprakelijkheid en dergelijke, ook thuis in specifieke agrarische risico’s en verzekeringen voor bijvoorbeeld uw dieren (denk aan verstikking, dierziekten, etc.) of klimatologische invloeden op uw gewassen (denk aan hagel, vorst, droogte etc.).

Schaalvergroting zorgt er daarnaast voor dat in de sector steeds meer bedrijven nevenactiviteiten ontwikkelen, waarbij kennis van beide markten essentieel is. Exploitatie van windenergie, biovergisting, zonne-energie, verwerking en/of verpakking van producten en samenwerkingsverbanden zijn situaties waarin gedegen advies noodzakelijk is en verzekeringsvoorwaarden goed beoordeeld moeten worden.

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Maak gebruik van ons contactformulier of neem direct telefonisch contact met ons op!