Algemeen

RIBEKO B.V. is een jonge speler in de markt voor assurantiebemiddeling en -advies, maar kan bouwen op jarenlange ervaring van haar medewerkers in deze branche. Betrouwbaar en gedegen advies op het gebied van risicobeheer gaat vooraf aan het bieden van bijpassende verzekeringsoplossingen. Soms kan een preventieve oplossing een betere optie zijn dan het afsluiten van een verzekering, ook dit is onderdeel van ons advies. Wij leggen u zo duidelijk mogelijk uit wat u met een verzekering afdekt, maar ook in welke situaties u slechts beperkt of géén aanspraak kunt maken op de betreffende verzekering. Door vooraf zoveel mogelijk duidelijkheid te verschaffen, kunt u goed bepalen welke producten voor u passend zijn en welke niet. Wij hebben als doelstelling een duurzame relatie aan te gaan met onze klanten. Periodiek nemen we uw situatie opnieuw met u door en actualiseren we uw producten. Zo zorgen we samen met u voor een pakket schadeverzekeringen welke altijd up-to-date is. Dit doen we minimaal eenmaal per jaar of na grote wijzigingen of investeringen in uw bedrijf.

Indien een schade zich voordoet, staan wij uiteraard ook voor u klaar. U ontvangt als klant van RIBEKO de rechtstreekse telefoonnummers van uw adviseur binnen- en buitendienst, waardoor u ons altijd snel kunt bereiken bij vragen of onverhoopte calamiteiten.

Door onze inkoopkanalen hebben wij toegang tot vrijwel de gehele verzekeringsmarkt en kunnen we onze relaties de best passende productoplossingen aanbieden. We bieden hierbij het gehele pakket aan (complexe) schadeverzekeringen aan voor uw onderneming, uw personeel en uw privé situatie. Indien u aanvullende vragen heeft over onze dienstverlening of een vrijblijvende afspraak wilt maken, neemt u dan gerust contact met ons op!