Zakelijk risicobeheer

Een cliché, maar waar: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Geen ondernemer wil te maken krijgen met een schade die impactvol is op de bedrijfsvoering of erger nog, persoonlijk leed veroorzaakt. Als organisatie is het daarom belangrijk een betrouwbare partner te vinden voor het managen van uw risicobeheer.

Belangrijk in deze relatie is betrouwbaarheid, expertise, een goede bereikbaarheid, snel en duidelijk antwoord op uw vragen en het aanbieden van marktconform getarifeerde producten met goede voorwaarden. Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres, wij streven naar een duurzame relatie en hebben al deze aspecten hoog in het vaandel staan.

Wij zijn van mening dat elk bedrijf, MKB of corporate, een specifieke dienstverlening vraagt. Door onze goede relaties met verzekeraars, assurantiemakelaars, (contra)experts, taxateurs, juristen en andere externe partijen, zijn wij op de hoogte van de mogelijkheden in de markt. Gecombineerd met onze eigen visie en klantgerichtheid kunnen wij u deze dienstverlening bieden. Samen met u brengen we uw risico’s in kaart en beoordelen we hoe deze preventief te beperken of te vermijden zijn. Waar vermijden niet lukt, zetten we ons in voor de beste verzekeringsoplossing. Door onze directe of indirecte toegang tot meer dan 150 verzekeraars, makelaars en volmacht bedrijven, gaan we hierbij creativiteit en individueel maatwerk niet uit de weg. RIBEKO B.V. is in staat complexe maatwerkoplossingen aan te bieden, passend bij het advies voor uw specifieke bedrijfsvoering.

Indien u benieuwd bent naar de verdere aspecten van onze dienstverlening of een afspraak wenst te maken, neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt gebruik maken van het contactformulier of telefonisch contact, maar ook een whatsapp bericht wordt snel beantwoord.